Hoofdgerechten

Gefrituurde camembert (2 stuks)€ 13,95
Vegetarisch marktstalletje naar idee van de chef€ 13,95
Normandische tongfilets (met een saus van garnalen, champignons en mosselen)€ 14,95
Hollandse zeetongDagprijs
Zalmforel gevuld met Hollandse garnaaltjes€ 15,95
Visschotel (gebakken) (diverse soorten vis, direct van de visafslag)€ 19,50
Scampi, 10 stuks met knoflookmayonaise€ 18,95
Gepocheerde zalm-tongrolletjes, met een romige dillesaus€ 14,95
Gegrilde dorade op Zuid Franse wijze€ 17,75
Zalmfilet uit de oven - op chefs eigen manier€ 15,95
Eendenborstfilet (met sinaasappelsaus)€ 15,25
Varkensmedaillons (met Bengaalse chutneysaus)€ 14,50
Varkenshaas (met champignonroomsaus)€ 16,20
Speenvarkenkoteletjes (met pestosaus)€ 15,95
Lamsrack (met honingthijmsaus)€ 18,50
Brussels konijn (konijnenbout gegaard in saus)€ 14,75
Spies (combinatie van rund- en varkensvlees)€ 16,15
Kalfs T-Bone van de grill (het mooiste deel van het kalf)€ 21,95
Kalfsoesters (met Marsala saus)€ 17,95
Biefstuk van de haas (tournedos) (met huisgemaakte kruidenboter)€ 20,95
Tournedos Bordelaise (met een Spaanse saus met o.a. thijm, sjalotjes, gemalen pepers,
laurierblad en rode wijn)
€ 21,95
Tournedos de la Forge (met een saus van champignons, ui en tomaat)€ 21,95
Lendebiefstuk (Entrecôte) (met huisgemaakte kruidenboter)€ 16,95
Entrecôte Provençale (met garnituur van o.a. paprika, venkel en ui)€ 17,95
Entrecôte "Smidse" (gebakken uien en dobbelsteentjesspek)€ 17,95
Entrecôte (Roquefortsaus)€ 17,95
Entrecôte (Pepersaus)€ 17,95
Mademoiselle, kogelbiefstuk (200 gr.) (met huisgemaakte kruidenboter)€ 15,95
Chateau Briand Stroganoff (min.2 personen)€ 22,95 p.p.
Bij alle gerechten serveren wij stokbrood, sausjes, kruidenboter, groenten, salade en aardappelen