Zalmfilet uit de oven, op chefs eigen manier | € 16,95 |
Visschotel (diverse gebakken vissoorten) | € 20,75 |
Vegetarisch marktstalletje naar idee van de chef | € 15,95 |
Varkenshaas (met champignonsaus of pepersaus) | € 16,95 |
Tournedos Stroganoff | € 24,95 |
Tournedos kruidenboter | € 24,95 |
Tournedos Bordelaise (met een saus van o.a. rode wijn, peper en laurier) | € 24,95 |
Spies (combinatie van rund- en varkensvlees) | € 16,95 |
Scampi, 10 stuks met knoflookmayonaise | € 18,95 |
Normandische tongfilets (met een saus van champignons, mosselen en garnalen) | € 16,95 |
Lamsrack (met honingthijmsaus) | € 22,95 |
Lady Steak (biefstuk van 200 gram met kruidenboter) | € 18,95 |
Kalfsoesters met een bieslooksaus | € 18,50 |
Kalfs T-Bone van de grill | € 22,95 |
Kaascroquetten | € 14,50 |
Hollandse zeetong | Dagprijs |
Gevulde Zalmforel, met Hollandse garnalen | € 16,95 |
Zeebaars in pomodori | € 16,95 |
Gegrilde Dorade | € 17,75 |
Entrecôte kruidenboter | € 19,50 |
Entrecôte (Roquefortsaus) | € 19,50 |
Entrecôte (Pepersaus) | € 19,50 |
Entrecôte "Smidse" (gebakken uien en spek) | € 19,50 |
Eendenborstfilet (met sinaasappelsaus) | € 15,75 |
Chateau Briand Stroganoff (min. 2 personen) | € 24,95 p.p. |
Brussels konijn (in saus gegaarde konijnenbout) | € 16,95 |
Bij alle gerechten serveren wij stokbrood, sausjes, groenten, salade en aardappelen | |
| |