Hoofdgerechten

Kaascroquetten€ 13,50
Vegetarisch marktstalletje naar idee van de chef€ 14,95
Normandische tongfilets (met een saus van champignons, mosselen en garnalen)€ 14,95
Hollandse zeetongDagprijs
Gevulde Zalmforel, met Hollandse garnalen€ 15,95
Visschotel (diverse gebakken vissoorten)€ 19,50
Scampi, 10 stuks met knoflookmayonaise€ 18,95
Gepocheerde zalm-tongrolletjes, met een romige dillesaus€ 14,95
Gegrillde Dorade € 17,75
Zalmfilet uit de oven, op chefs eigen manier€ 15,95
Eendenborstfilet (met sinaasappelsaus)€ 15,75
Varkensmedaillons (met Bengaalse chutneysaus)€ 14,50
Varkenshaas (met champignonsaus of pepersaus)€ 16,50
Speenvarkenkoteletjes (met pestosaus)€ 15,95
Lamsrack (met honingthijmsaus)€ 19,95
Brussels konijn (in saus gegaarde konijnenbout)€ 14,95
Spies (combinatie van rund- en varkensvlees)€ 16,50
Kalfs T-Bone van de grill € 22,95
Kalfsoesters met een bieslooksaus€ 18,50
Biefstuk van de haas (tournedos) (met huisgemaakte kruidenboter)€ 23,95
Tournedos kruidenboter€ 23,95
Tournedos Bordelaise (met een saus van o.a. rode wijn, peper en laurier)€ 23,95
Tournedos Stroganoff € 23,95
Lendebiefstuk (Entrecôte) (met huisgemaakte kruidenboter)€ 16,95
Entrecôte kruidenboter€ 19,50
Entrecôte "Smidse" (gebakken uien en spek)€ 19,50
Entrecôte (Roquefortsaus)€ 19,50
Entrecôte (Pepersaus)€ 19,50
Lady Steak (biefstuk van 200 gram met kruidenboter)€ 16,95
Chateau Briand Stroganoff (min. 2 personen)€ 23,95 p.p.
Bij alle gerechten serveren wij stokbrood, sausjes, kruidenboter, groenten, salade en aardappelen