Hoofdgerechten

Zalmfilet uit de oven, op chefs eigen manier€ 16,95
Visschotel (diverse gebakken vissoorten)€ 20,75
Vegetarisch marktstalletje naar idee van de chef€ 15,95
Varkenshaas (met champignonsaus of pepersaus)€ 16,95
Tournedos Stroganoff € 24,95
Tournedos kruidenboter€ 24,95
Tournedos Bordelaise (met een saus van o.a. rode wijn, peper en laurier)€ 24,95
Spies (combinatie van rund- en varkensvlees)€ 16,95
Scampi, 10 stuks met knoflookmayonaise€ 18,95
Normandische tongfilets (met een saus van champignons, mosselen en garnalen)€ 16,95
Lamsrack (met honingthijmsaus)€ 22,95
Lady Steak (biefstuk van 200 gram met kruidenboter)€ 18,95
Kalfsoesters met een bieslooksaus€ 18,50
Kalfs T-Bone van de grill € 22,95
Kaascroquetten€ 14,50
Hollandse zeetongDagprijs
Gevulde Zalmforel, met Hollandse garnalen€ 16,95
Zeebaars in pomodori€ 16,95
Gegrilde Dorade € 17,75
Entrecôte kruidenboter€ 19,50
Entrecôte (Roquefortsaus)€ 19,50
Entrecôte (Pepersaus)€ 19,50
Entrecôte "Smidse" (gebakken uien en spek)€ 19,50
Eendenborstfilet (met sinaasappelsaus)€ 15,75
Chateau Briand Stroganoff (min. 2 personen)€ 24,95 p.p.
Brussels konijn (in saus gegaarde konijnenbout)€ 16,95
Bij alle gerechten serveren wij stokbrood, sausjes, groenten, salade en aardappelen