Voorgerechten

Franse uiensoep met kaasbroodje€ 4,25
Tomatensoep met verse basilicum€ 4,25
Doesburgse mosterdsoep€ 4,25
Soep van de chef€ 4,75
Bonbon van gerookte zalm en forel (een mousse van forel in een jasje van gerookte schotse zalm)€ 8,50
Coburgerham met zoete meloen€ 8,00
Carpaccio, met huisgemaakte pesto, cruyére kaas en amandelschaafsel€ 8,95
Carpaccio van rauwe en gerookte zalm, gegarneerd met o.a. dille, bosui en paprika
€ 8,95
Traditioneel gerecht van Hollandse garnalen met een zachte cocktailsaus€ 9,00
Salade du Provence (warme geitenkaas op een assortie van sla met honingdressing)€ 8,50
Salade Maison (Verschillende sla soorten, aangemaakt met een dressing,
begeleid met scampi en spekjes)
€ 8,50
Champigons à l'escargots (champignons in romige kruidensaus)€ 7,50
Slakken in hun huisje (6 stuks)€ 8,00
Slakken in hun huisje (12 stuks)€ 14,00
Scampi met kruidenboter€ 8,15
Coquilles St. Jacques gratin€ 9,50
Kikkerbilletjes (in de kruidenboter gebakken)€ 9,00
Handgemaakte Hollandse garnalencroquetten€ 8,95
Champignons op toast (met ham, peterselie en gebakken uitjes)€ 7,50