Voorgerechten
Franse uiensoep met kaasbroodje | € 4,50 |
Tomatensoep met verse basilicum | € 4,50 |
Doesburgse mosterdsoep | € 4,50 |
Soep van de chef | € 4,75 |
Bonbon van gerookte zalm en forel (een mousse van forel in een jasje van gerookte schotse zalm) | € 8,50 |
Coburgerham met zoete meloen | € 8,00 |
Carpaccio, met huisgemaakte pesto, cruyére kaas en amandelschaafsel | € 9,50 |
Carpaccio van zalm, gegarneerd met o.a. dille, bosui en paprika | € 9,50 |
Traditioneel gerecht van Hollandse garnalen met een zachte cocktailsaus | € 9,00 |
Salade du Provence (warme geitenkaas op een assortie van sla met honingdressing) | € 8,75 |
Salade Maison (Verschillende sla soorten, aangemaakt met een dressing, begeleid met scampi en spekjes) | € 8,75 |
Champigons à l'escargots (champignons in romige kruidensaus) | € 8,75 |
Slakken in hun huisje (6 stuks) | € 8,50 |
Slakken in hun huisje (12 stuks) | € 14,00 |
Scampi met kruidenboter | € 8,75 |
Coquilles St. Jacques gratin | € 9,50 |
Kikkerbilletjes (in de kruidenboter gebakken) | € 9,50 |
Handgemaakte Hollandse garnalencroquetten | € 8,95 |
Champignons op toast (met ham, peterselie en gebakken uitjes) | € 8,25 |